Porsche 911 2.7 coupé – Afgerond

Specificaties

Merk
Porsche
Type
911 2.7 coupé - Afgerond / Fertig
Bouwjaar
1974
Transmissie
Handgeschakeld
Motorinhoud
2.7
Vermogen
110KW / 150PK
Tellerstand
100.100 mls
Kleur
Rood -> Lachsdiamant metallic
Kleur interieur
Beige Skai
Prijs
op aanvraag

Project/Werkplaats

Deze 911 2.7 coupé is van bouwjaar 1974. We kochten de auto met lopende motor die hard aan een revisie toe was. De auto was in een ver verleden rood gelakt, maar het was een niet al te beste spuitklus geweest, want her en der waren rubbers meegespoten. Het leder van de voorstoelen was compleet vergaan, wat werd verdoezeld door stoelhoezen van schapenvacht.
De auto is geheel schadevrij en roestvrij en is op de kleur van de lak na helemaal origineel. De Porsche heeft slechts twee eigenaren gehad en we hebben een uitgebreide onderhoudshistorie bij de auto.
Deze 911 coupé is te koop voor € 49.900 (marge), met al het hieronder beschreven werk gedaan.

Beschrijving Project

Update 1 maart 2015: De 911 is in ere hersteld

Een hele tijd heeft er geen update plaatsgevonden rond de 2.7 911. Aan het begin van 2015 is het project echter afgerond en is de auto te koop. De 911 is weer voorzien van zijn prachtig mooie Lachsdiamante kleur met beige interieur. Op de te koop pagina is de complete fotoserie van de auto te vinden!

Update 18 okt 2013: opbouwen carrosserie

De opbouw van de carrosserie schiet al goed op. Als eerste zijn de ruiten met de kenmerkende chromen lijsten gemonteerd. Bumpers, dorpellijsten, kofferklep en motorklep zitten ook weer op hun plek. Ook de koplampen zijn weer gemonteerd en aangesloten en het rechter portier hangt al in z´n scharnieren. Het spuiten van deze 2.7 moest grondiger gebeuren dan gebruikelijk bij 911jes die uit een droog klimaat komen. Meestal kunnen we volstaan met het opnieuw spuiten van die carrosseriedelen die zijn blootgesteld aan zon, steenslag en alles wat krasjes en deukjes kan veroorzaken. Omdat deze auto in het verleden overgespoten is geweest in rood moesten ook alle sporen daarvan worden uitgewist. Er waren aan deze Porsche wat hoeken en gaten die daarom extra aandacht hebben gekregen. Het resultaat dat onze spuiter heeft afgeleverd is bijzonder goed. Volgens planning is de opbouw van de auto eind oktober afgerond. Dan rest nog het dichtbouwen van de motor na deelrevisie.

Update 12 okt 2012

Het werk dat wij doen aan de auto is demontage van de auto (bumpers, portieren, ruiten, kofferklep, motorklep, spiegel, ruitenwissers en alle rubber delen) om hem aan te kunnen bieden aan de spuiter. De auto wordt in zijn originele kleur (lachsdiamant metallic, oftewel zalmdiamant metallic) gespoten. We bouwen de auto op met nieuwe carrosserierubbers, waar nodig. De voorstoelen worden opnieuw bekleed. De motor wordt gereviseerd.

Specificaties

Merk
Porsche
Type
911 2.7 coupé - Afgerond / Fertig
Bouwjaar
1974
Transmissie
Handgeschakeld
Motorinhoud
2.7
Vermogen
110KW / 150PK
Tellerstand
100.100 mls
Kleur
Rood -> Lachsdiamant metallic
Kleur interieur
Beige Skai
Prijs
op aanvraag

Project/Werkplaats

Foto’s Exterieur

Foto’s Interieur

Foto’s Onderhoudshistorie

Meer informatie?

Naam*

E-Mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht