Porsche 928

Specificaties

Merk
Porsche
Type
928
Bouwjaar
mei 1979
Transmissie
Handgeschakeld
Motorinhoud
4.5
Vermogen
177KW / 241PK
Tellerstand
99.167 mls
Kleur
Grandprixweiss
Kleur interieur
Beige leder
Prijs
€ 18.900,-

Te Koop

Uit Porsche’s beginjaren met Gran Turismo-modellen presenteren wij u een bijzonder originele 4,5 liter 928. Zowel binnen als buiten is deze auto uitgerust zoals hij 38 jaar geleden nieuw is geleverd. Zelfs de originele Porscheradio is nog aanwezig, evenals de complete gereedschapsset in de kofferruimte. De auto heeft slechts vier eigenaren gehad en is goed onderhouden. Bij de auto zit de complete onderhoudshistorie, inclusief het originele onderhoudsboekje.

Wat ons direct opviel aan deze 928 is de goede staat waarin het interieur verkeert. Het leer van de stoelen is soepel en heeft geen barstjes of scheuren. Op het dashboard is het leer nog in prima staat en zowel de dash als de middenconsole zijn in het geheel niet vervormd.

De Porsche is uitgerust met airconditioning, elektrisch verstelbare stoelen, elektrisch bediende ruiten en buitenspiegels, een achterwisser en 15” Telefoonvelgen. Het beeld dat de ontwerpers met deze Gran Turismo, met 4,5 liter V8-motor met 230 pk, voor ogen hadden was een sportauto te bouwen, die comfortabel op hoge snelheid kon worden gereden. Voor dat doeleind is deze 928 uit de eerste serie ook vandaag de dag nog prima geschikt.

We hebben met deze stijlvolle sportauto een prachtige klassieker in huis gehaald, in goede optische en technische staat.

Onlangs vervangen: gehele distributie met waterpomp, koppeling, alle bussen schakelmechanisme, brandstofslangen rondom de tank, nieuwe banden, velgen opnieuw gespoten.

Specificaties

Merk
Porsche
Type
928
Bouwjaar
mei 1979
Transmissie
Handgeschakeld
Motorinhoud
4.5
Vermogen
177KW / 241PK
Tellerstand
99.167 mls
Kleur
Grandprixweiss
Kleur interieur
Beige leder
Prijs
€ 18.900,-

Te Koop

Foto’s Exterieur

Foto’s Interieur

Foto’s Onderhoudshistorie

Meer informatie?

Naam*

E-Mail *

Telefoon

Onderwerp

Bericht