Onderhoud

Elfer beschikt over een goed geoutilleerde werkplaats die het reguliere onderhoud van uw Porsche kan verrichten. In onze professionele Porsche werkplaats beschikken wij over originele Porsche uitleesapparatuur- en gereedschap. Bij ons kunt u terecht met zowel uw klassieke- als nieuwe Porsche. Onze professionals verrichten onder andere de volgende werkzaamheden:

– Het uitlezen van foutmeldingen
– Motorrevisie
– Het uitvoeren van een grote- of kleine onderhoudsbeurt
– Reparaties
– APK-keuringen

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Porsche en beschikken over ruime ervaring. Ook voor (partiƫle) restauratie van uw Porsche bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot netwerk van specialisten die uw Porsche optisch en technisch weer in nieuwstaat kunnen brengen.

Banden

Wij kunnen zowel uw klassieke- als moderne Porsche met korte levertijd voorzien van topklasse banden zoals Bridgestone, Michelin en Pirelli.
Elfer beschikt over haar eigen bandenhotel: hierin kunnen wij zorgen voor een adequate opslag van uw winterbanden en is het ook mogelijk uw zomer- en winterbanden te wisselen. Desgewenst kunnen wij winterbanden inclusief velgen leveren voor scherpe prijzen.