f1   f1     

Over ons

ELFER PORSCHE CLASSICS OP NIEUWE LOCATIE!

Vanaf donderdag 1 november 2018 kunt u ons vinden op het nieuwe adres:
 
Elfer Porsche Classics
James Wattstraat 20
6902 PR Zevenaar
+31 (0)316 74 55 26
 
Let op: ons telefoonnummer is per 1 november ook gewijzigd.

LIEFHEBBERS VAN HET MERK

De naam Elfer is de Duitse koosnaam voor de Porsche 911. Eigenaar en initiatiefnemer Victor Mulder is in 2011 onder deze naam dit mooie bedrijf gestart. Victor is hier voor ruim tien jaar bij een gerenommeerde Porschespecialist verantwoordelijk geweest voor de in- en verkoop. Inmiddels is het Elfer team 5 man sterk en werken wij samen met diverse specialisten.

Elfer is ontstaan uit liefde voor het merk. En dat schept verplichtingen. Bij Elfer verkopen we daarom uitsluitend auto’s waar wij 100% achter staan. Want wij willen onze klanten onbezorgd rijplezier bieden. Bovendien denken wij dat de continuïteit en het succes van Elfer samenhangen met de tevredenheid van onze klanten. Want tevreden klanten komen mét nieuwe klanten terug. Dat is de reden dat wij auto’s verkopen met een complete onderhoudshistorie. En als die er niet mocht zijn, dan hebben we de auto binnenstebuiten gekeerd om er zeker van te zijn dat de auto goed is. Want slechte Porsches zijn er helaas ook en in die gevallen kunt u zeker zijn van gepeperde rekeningen achteraf… Van dit soort nare verrassingen houden wij niet.

Onze showroom is een plek waar Porscheliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Niet alleen aan onze collectie, maar ook aan leuke Porsche-artikelen, zoals accessoires, gadgets en boeken. Vanuit onze koffiehoek/winkel heeft u zicht op de ruime werkplaats, waar Porsches van klanten hun onderhoud krijgen en waar we onze eigen auto’s verkoopklaar maken. U bent van harte welkom om de collectie in onze showroom en de dynamiek in onze werkplaats te bekijken.

MorgenInternet en