f1   f1     

Diensten

We bieden diverse diensten aan

Naast onze professionele werkplaats bieden wij diverse andere diensten aan.

Aankoopkeuring & taxatie

Desgewenst verrichten wij een aankoopkeuring voor u. Uw auto wordt door een van onze specialisten – bij voorkeur in uw bijzijn – aan een gedegen inspectie onderworpen. Door onze jarenlange ervaring met Porsche weten wij precies waar wij naar moeten kijken en zien wij zwakke plekken en afwijkingen aan de te keuren auto lang voordat ze bij u aan het licht komen. Een aankoopkeuring duurt zo’n anderhalf uur en kost € 125,- incl. BTW.

Consignatieverkoop

Een deel van onze collectie bestaat uit consignatie-auto’s. Indien u interesse heeft om uw auto in consignatie te verkopen, neem dan contact met ons op. Wij bespreken dan met u de consignatieovereenkomst en zoeken samen met u naar de beste wijze om uw auto te verkopen.

Track & trace login

Indien u bij ons een Regent Track en Trace device heeft gekocht, kunt u inloggen via deze link

(winter)stalling van uw Porsche

Zoals u eerder hebt kunnen lezen gaat Elfer Porsche Classics verhuizen. Op onze nieuwe locatie in Zevenaar hebben we voldoende ruimte om een aantal auto's van klanten te stallen. We hebben nog een mooi najaar te gaan, maar het gure winterweer is in aantocht. De voordelen van het stallen van uw Porsche bij Elfer zijn:

• De Porsche staat goed beveiligd in een droge ruimte.
• U kunt noodzakelijke werkzaamheden tijdens de stallingsperiode laten uitvoeren, zodat u het hele seizoen zorgeloos van uw Porsche kan genieten!
• Wij kunnen zorgen dat uw Porsche aan het begin van het seizoen een verse APK heeft, zodat u ook daar geen omkijken meer naar heeft.
• Poetsen, polijsten, beschermen. Hierin hebben wij diverse mogelijkheden om uw Porsche er weer optimaal uit te laten zien, ook dit kan tijdens de stalling uitgevoerd worden.

Het tarief voor de stalling is € 99,- per maand inclusief BTW. Reserveer een plaats via info@elfer.nl of bel ons op 026-7024334.

MorgenInternet en