f1   f1     

Onze werkplaats

ALLES VOOR UW PORSCHE

Bij Elfer kunt u niet alleen terecht voor de aan- en verkoop van uw Porsche, maar ook voor het onderhoud, restauraties en bandenopslag. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Porsche en beschikken over ruime ervaring.

Onderhoudsbeurt

Elfer beschikt over een goed geoutilleerde werkplaats die het reguliere onderhoud van uw Porsche kan verrichten. In onze professionele Porsche werkplaats beschikken wij over originele Porsche uitleesapparatuur- en gereedschap. Bij ons kunt u terecht met zowel uw klassieke- als nieuwe Porsche. Onze professionals verrichten onder andere de volgende werkzaamheden:

-Het uitlezen van foutmeldingen
-Motorrevisie
-Het uitvoeren van een grote- of kleine onderhoudsbeurt
-Reparaties
-APK-keuringen

Restauraties

Ook voor (partiële) restauratie van uw Porsche bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot netwerk van specialisten die uw Porsche optisch en technisch weer in nieuwstaat kunnen brengen. Benieuwd naar een aantal voorbeelden? Kijk dan onder het menu-item "Projecten".

Banden

Wij kunnen zowel uw klassieke- als moderne Porsche met korte levertijd voorzien van topklasse banden zoals Bridgestone, Michelin en Pirelli. Elfer beschikt over haar eigen bandenhotel: hierin kunnen wij zorgen voor een adequate opslag van uw winterbanden en is het ook mogelijk uw zomer- en winterbanden te wisselen. Desgewenst kunnen wij winterbanden inclusief velgen leveren voor scherpe prijzen.

MorgenInternet en